882964_10152682787970305_686417695_o.jpg

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in food, travel, and life in Norrmalm, Stockholm (Sweden). Hope you have a nice stay!

Lovely monday

Allt har gått så bra idag! På torsdag ska bland annat jag och Sandra vara modeller för Amani på eventet "Woman in red" som är i Karlskrona. Grymt fina kläder och smycken vi kommer att ha!! Här har ni Amanis hemsida http://beautybyamani.com/ Hon är en så inspirerande tjej med stort hjärta. Fick detta söta spegel av henne idag som jag tycker är såå fint. Allt är dock fint i hennes salong :) En vacker bild på Amani som jag plåtat.


Känner mig trött nu. Äntligen. Ska lägga mig och bara släppa alla tankar, idéer, bilder,  mail.
Haft så skoj idag med Amani, Sandra & Angelina, LOVELY! :)Karlskrona trip!

Tröttisar