882964_10152682787970305_686417695_o.jpg

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in food, travel, and life in Norrmalm, Stockholm (Sweden). Hope you have a nice stay!

Karlskrona trip!


Hela dagen spenderades i Karlskrona. Spännande fotograferingar på gång! Imorgon ska vi sätta oss och skriva ner alla idéer som kommit upp på sistone, uppdatera Sliverbloggen, sen har vi en liten kort video att göra. Nu ska jag sätta mig med bilderna från Sthlm! Många många fler som är bra och måste upp :)

Här är bilder jag tog idag.


My lovely sunglasses. Från Serbien. Snygging. 
Här provar hon klänningar inför visningen. 

Så vackra ögon!!

Detta är från frisörsalongen Etage. Grymt fin salong! Älskar deras kakburk. Sån vill jag ha.

Sen var det dags för en nice macka. 

Min ring.På väg hem.

Underbara solnedgång.

!!!

Lovely monday