Kanske längsta inlägget.


Ni vet det redan, men just to let you know once again. Foto är min absolut största passion.Utan att fotografera, känner jag mig som blind eller armlös. Haha. Svår känsla att förklara faktiskt. Men det har hänt 2 ggr på sistone då jag inte fick fotografera, pga olika anledningar  - och gud... det känns som jag försvinner, det är inte jag längre, jag påmindes om tiden då jag inte hade tid att fota eftersom att jag hade ett annat jobb som inte var kreativt.... och det var tungt. Vill aldrig att det blir så igen. 
Kan inte heller förklara känslan, det här behovet av att fota allt jag finner vackert. Människor, solnedgångar, städer, bara en stund som för alltid kommer vara fångad på bild. Alla som älskar att fota vet nog vad jag menar.... därför gillar jag att omges av människor som mig själv. Skapare. Människor som är kreativa på olika sätt, fotografer, konstnärer, makeup artister, designers etc. 

Cicci, skönaste Cicci. Hon är som en söt liten sprallig ekorre. Konstnärlig själ, hon målar vackra tavlor bland annat. Här är hennes blogg: http://www.mondoblog.se/ceciliajagenmark/

Underbara Sandra med största hjärtat.  Kommer alltid  med massa projekt som vi ska göra. Duktig modell&fotograf.  http://moromouphotographer.spotlife.se/Vackraste Ekaterina. Modell, fashion designer. Oehört kreativ och jättesnäll tjej!

Min andra hälft Ayda, otroligt kreativ. Rita, måla, klippa, sminka, hon kan allt och lite till!! Hjälpt mig många gånger med styling, hår och smink. 

Finaste Amani som driver salongen Beauty by Amani där skönhet är i fokus. Har så mycket gott att säga om denna tjejen! Så vacker, så smart och så go och duktig på allt hon tar sig an. http://www.beautybyamani.com/

Många fler jag hade velat nämna och berätta om men det går inte av olika anledningar...
Alla ni som har gett mig så fina komplimanger och verkligen tror på mig -  ni är helt underbara och är en stor del av min inspiration! STORT TACK! Kärlek till er alla! :)